FORGOT YOUR DETAILS?

Centrul este situat in Comuna Scheia judetul Suceava. Are suprafata utila  de aproximativ 300 mp, este recent construit,  cu centrala proprie, si dispune de:

* 3 Sali de clasa dotate cu mobilier adaptat varstei copiilor,grup * tabla interactiva si tabla magnetica, * calculatoare( acces la internet), * videoproiector, * material didactic necesar unei bune desfasurari a activitatii educative.

* teren (curte)  in suprafata de 1500 mp, unde copiii pot desfasura activitati sportive, recreative si nu numai.

* 1 biblioteca dotata corespunzator tuturor varstelor si nevoilor copiilor

* 1 cabinet psihologic in cadrul caruia copiii dvs. vor beneficia de consiliere psihologica specializata si de interventie prin programe de dezvoltare personala de grup.

Pregatirea temelor si sarcinilor scolare se vor realiza cu ajutorul personalului specializat, activitati si jocuri didactice, de verificare si imbogatire a cunostintelor generale, ludice si recreative, instructive si educative, auditii muzicale, vizionari de animatii si filme specifice varstei, evaluare psihopedagogica, supraveghere, crearea unui portofoliu cu fise de lucru, planse, lucrari ale copiilor realizate in timpul programului de after school etc.

TOP